Νάταλυ Κυριακίδου
Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, BSc, RD, MSc Weight Management

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος  Νάταλυ Κυριακίδου  αποφοίτησε το 2008 από το King’s College στο Λονδίνο μετά από τετραετή φοίτηση και πρακτική στα νοσοκομεία Whittington, Lewisham και  Kingston της Αγγλίας . Απέκτησε BSc in Nutrition and Dietetics με άριστα (First Class Honours). Έπειτα ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Παχυσαρκία (MSc in Weight Management), στο Πανεπιστήμιο του Chester της Αγγλίας.
 Από το 2009 μέχρι και σήμερα λειτουργεί το διαιτολογικό της γραφείο στην Λευκωσία.
Αρθρογραφεί σε περιοδικά,  εφημερίδες και διαδυκτυακές σελίδες,  συμμετέχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και δίνει διαλέξεις για τη σημασία της καλής διατροφής. Επιπλέον,είναι μία από τις συγγραφείς των βιβλίων «ο γιατρός στο σπίτι-Σωστή διατροφή» και «ο γιατρός στο σπίτι-Παιδικές Ασθένειες». Παράλληλα διατηρεί το επιστημονικό της ενδιαφέρον για θέματα διαιτολογίας και παρακολουθεί ιατρικά συνέδρια σε σχέση με τη διαιτολογία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
Είναι  εγγεγραμένο μέλος στο Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου, ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου και μέλος του Συνδέσμου Cosmos – Rheuma + (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Υγείας και Αποκατάστασης Ρευματολογικών και Μυοσκελετικών Παθήσεων Κύπρου). Συμμετέχει συχνά σε διάφορες δραστηριότητες για την διαφώτιση του κοινού για θέματα διαιτολογίας.
Το Μάιο του 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο “Οι διατροφικές μου σκέψεις”. Στο βιβλίο της, η Νάταλυ Κυριακίδου, μοιράζεται τις διατροφικές της γνώσεις με σκοπό να βοηθήσει τους αναγνώστες να αποκτήσουν καλύτερες διατροφικές συνήθειες για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.Το βιβλίο της είναι μία συλλογή των διατροφικών άρθρων που έχει γράψει μέχρι σήμερα και χωρίζεται σε 8 κεφάλαια (Τα πάντα για το βάρος σας, Αλήθειες και μύθοι, Διατροφικές γνώσεις, Διατροφή και υγεία,Παιδική διατροφή, Διατροφή και ομορφιά, Διατροφή και γιορτές, Ιδέες για σνακ και γεύματα).Ένα πρακτικό και ευχάριστο βιβλίο με αναφορά σε επιστημονικές μελέτες.